E-juice förbättrade min hälsa och ekonomi

Hej jag heter Sten och här är berättelse om E-juice och den positiva effekter för mig.

Jag är 23 år gammal och har väldigt länge varit rökberoende dessvärre. Och haft dessvärre många negativa effekter som det medföljer på grund av det. Har fått en syr flickvän, påverkade vänskapskretsar och framförallt problem med hjärtrytmen. Jag hade hört talas som vaping i ett bra tag men jag tänkte. Att det måste väl ändå vara ett riktigt jäkla strul. Att fylla på E-juice så ofta som det skulle behövas i min del. Men jag köpte ett startkit med en stor tank och fick med en e-juice i startpaketet. Jag testade detta i 3 veckor tid och jäklar vilken skillnad det är.

E-juicen smakade fruktansvärt gott

Och jag är glatt överraskad över det stora utbudet på e-juice. Nu kan jag på samma tillfredsställelse som tidigare utan att behöva gå och frysa häcken av mig på vintrarna. Vill jag ha ett bloss så fyller jag bara tanken med e-juice och tar 3-4 puffar. Och sedan är det bra med det. Min ekonomi har också blivit så mycket bättre för jag sparar så otroligt mycket pengar. På att köpa stora flaskor e-juice istället för att behöva köpa cigg var 3e dag. Eller fortsätta vara stammis hos kiosken nedanför min lägenhet. Det är också så otroligt skönt att slippa gå till kemtvätten. För att bli av med alla tobaks rester som förstör mina kläder.

Nu har jag hållit på med vaping

Och användandet av e-juice i drygt 5 månaders tid, aldrig haft något som helst strul överhuvudtaget. Det är verkligen en skänk från ovan för mig som var en riktig storrökare. Som rökte minst 2 paket om dagen och kände bara att var tusan håller jag på med. Kostar så otroligt mycket pengar för bara massa skit som kommer döda mig i slutändan. Jag rekommendera att flera länder som inte har övervägt denna hälsohjälp att verkligen ta den. För att det kommer rädda många liv och spara samhället en otroligt mängd pengar. Tack för att vaping och e-juice finns till för mig.